Hoofdmenu
Karikaturen
   Home
    Bestel je karikatuur!
    Fotohulp
    Voorbeelden
    Wie zijn wij?
    Veel gestelde vragen

 Contact
   
Vragen of opmerkingen?
Mail ons!

Kijk hieronder wat je allemaal met onze karikaturen kunt doen: Reacties
Karikaturen
   "Vandaag de tekening binnen gekregen. Netjes op tijd en de tekening is PERFECT, m'n broer precies zo als hij is. Ik wil de tekenaar bedanken en mijn complimenten overbrengen."
            H. van de Pol

"Hartstikke bedankt voor de snelle service! De groepstekening is echt heel leuk geworden en geheel naar onze zin."
   Karin van de Wiel

"Afgelopen maandag
kreeg ik mijn bestelling
in de bus. Wat zijn de karikaturen leuk
geworden zeg! En ook
nog eens zo snel bezorgd, echt heel fijn. Mijn complimenten voor de snelle afhandeling en het mooie resultaat."
            Sabine Cools

Wie zijn wij?
Wij zijn een groep professionele karikaturisten en sneltekenaars in Amsterdam die het vak leerden op de Parijse Montmartre in de jaren 80 en door de jaren heen ervaring opdeden in Londen, Barcelona en Griekenland...

Met een grote liefde voor de cartoon hebben wij cartoons, karikaturen en politieke spotprenten verzorgd voor dagbladen in binnen- en buitenland. Regelmatig doen wij optredens als sneltekenaars op evenementen in heel Nederland en tekenen wij live cartoons voor bedrijven op congressen en tijdens workshops en brainstormsessies.

In 1997 richtten wij het karikaturistenbedrijf Gezellig & Leuk op, het grootste karikaturisten-collectief van Nederland.
Ons karikaturisten-team werkt in de tekenstudio in het centrum van Amsterdam en bestaat uit echte cartoon- en karikaturen-liefhebbers.

Meer weten? We zijn altijd benieuwd naar je vragen of opmerkingen. Je kunt ons altijd emailen: info@karikaturenvanfoto.nl

We horen het graag!
KarikaturenVanFoto op het Scope Congres 13 maart 2008: Alle sprekers, waaronder Bridget Maasland, Erica Terpstra en Gerrit Zalm ontvingen een ingelijste karikatuur; De karikaturen werden op een groot scherm geprojecteerd.

Copyright ) 2007-2017 Karikturenvanfoto.nl. Alle rechten voorbehouden.